Forum Index
The Boater's Guide to Information, Education & Scuttlebutt...
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

5.0 Mercruiser not starting now

 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Mercruiser
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jabra95



Joined: 15 Aug 2010
Posts: 2

PostPosted: Sun Aug 15, 2010 2:43 pm    Post subject: 5.0 Mercruiser not starting now Reply with quote

2002 5.0 Mercruiser TBI. Replaced plugs and it started right up. Ran for 5 seconds and then stalled. Now won't start at all. Checked for spark, seems fine. Back 2 plugs on each side are soaked with fuel. Any ideas?
Back to top
View user's profile Send private message
jabra95



Joined: 15 Aug 2010
Posts: 2

PostPosted: Sun Aug 15, 2010 8:58 pm    Post subject: Forgot to mention.... Reply with quote

Boat WAS running fine. I ran the gas very low in it. Tried to start it the next day, wouldn't start. Put more gas in, still wouldn't start. That's why I changed plugs. Now thinking it has more to do with running it so low on gas.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Mercruiser All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum